Gästbok

Här får ni gärna lämna några rader om ni undrar något eller har något på hjärtat. Annars finns jag även på Facebook och Instagram (t.eklund88).

Annonser

21 thoughts on “Gästbok

 1. Hej. Skapade min blogg idag och försökte lägga in en video från youtube men när man tryckte på play så stod det att den finns inte längre och jag provade med flera olika url länkar. Såg att du hade en video o tänkte om du ville vara snäll att hjälpa mig?`
  Kram/ Julia

 2. Hej igen! jag skulle också vilja ha ett svar, gärna i punktform, hur man gör ”imbedded” ellerl inbäddad från Youtube. Har fått det beskrivet tidigare men det verkar funka slumpartat så … pleeease Help me! Kram SkatanTjatan

 3. Hej Turez! Läste först nu din kommentar hos mig där du hjälpte mig att få in youtube-klipp inbäddade så att säga…. Tack snälla du för bra beskrivning. Just i den vevan hade jag frågat wordpress help om hjälp… så det hade löst sig. Lätt som en plätt. Men …. stort tack för hjälpen! Kram och godnatt!

 4. Hej, jag bara undrar.. Hur har du fått den design du har, något speciellt program eller så? Skulle vilja forma min blogg själv, som jag antar att du gjort?

  • Hej Jenny!
   Jag har först ett tema som tillåter att man kan lägga till ett eget sidhuvud.
   Som jag fixar i photoshop. Det är olika mått, på olika teman, så det mixtrar jag med i photoshop.
   Annars har jag ett utav de teman som man kan välja mellan på WP.
   Så det är inget särskilt jag har gjort mer än en egen bild liksom… 🙂

  • Det finns en kategori eller vad man ska kalla det inne på kontrollpanelen som heter sidor. Tryck på den och sen trycker du på lägg till en ny. Så kan du lägga till en ny sida och döpa den till vad du vill…

 5. Men Herren Min Skapare jag som satt här och halvsov kom in på ditt inlägg och jag bara njuter vilken fin kvinna du verkar vara tack tack tack du gjorde min dag hhehehhehehhehe, han måste ha varit på sitt bästa humör när han skapade dig, han gjorde sitt Mästerverk. Läser man din profil och kollar runt så inser man ju att du skulle du i det mesta vara en insperation om jag fick skapa en drömmkvinna är du ju hoppas du finns på riktigt med. För att inte ta i allft för mycket så menar jag mer att jag gillar din sida på ett bra sett. Och vet du vad jag har medicinen till att göra dig lycklig hehehhehhehe.

  Jag vill fråga dig en sak, kontakta mig

  • Oj då. Här blir jag nästan generad. Så många lovord.
   Jo, jag är nog en riktig drömkvinna. Det har nog min sambo redan upptäckt.
   Men jag tror inte direkt att det är Gud som skapat denna skönhet, utan mina föräldrar tillsammans. Det är ju trots allt deras gener jag har åtagit mig.

 6. skulle vilja ta upp kontakten med dig igen , saknar dig jätte mycket, skulle vara roligt att åka och hälsa på dig, håppas på en återförening med dig. du har fått den pedantiska sidan av mig , och den ordningsamma,sidan oxå.vi är nog lika egenkära båda två, .

  • Vet inte om du kommer in här igen och läser detta men jag antar väl det?
   Vi har aldrig haft någon kontakt så jag förstår inte hur du kan skriva ” ta upp kontakten med dig IGEN ”.
   Du verkar ju inte fatta att jag inte vill ha något med dig att göra. Jag tycker inte att det skulle vara ett dugg roligt om du kom hit och hälsade på, du är inte välkommen. Kommer aldrig vara det heller. Jag vet inte hur många gånger jag måste säga det till dig? Vilket språk fattar du? Ska jag ta det på något annat språk så att du förstår eller vadå? Dra åt helvete, är det bättre?
   Skit i mitt liv och bry dig om ditt eget.

 7. Ping: My Blog Title

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s