Vem är Turez?

Så du har alltså kommit till min blogg och sedan undrat vem jag är?
Kommer ifrån Småland, flyttade som nittonåring (2007) till Gävle.
Under hela min tid i Gävle bodde min pojkvän tio mil ifrån mig, i Bollnäs.
Men i oktober 2009 bestämde vi oss för att bli sambos.
Vi har två barn födda 2011 och 2013.
I och med att ha fått följa dessa tjejer under sin uppväxt och hur dem tar sig an livets prövningar bestämde jag mig för att utbilda mig till förskollärare.

Jag gick barn och fritid på gymnasiet men ville absolut inte jobba med barn då. Men tiderna förändras och sedan ht-15 studerar jag 75% distans på Linneuniversitetet i Kalmar.

Ja, för vi flyttade till Kalmar 4 dagar innan jag påbörjade studierna. Vi stormtrivs och alla bitarna börjar falla på plats.

1 september 2018 blev jag Fru Eklund och min väntan var över. Så livet känns nästan komplett. Ska bara sluta studera å jobba på riktigt också.

Innan jag fick barn gick jag på en skrivarlinje då att skriva alltid har varit något jag gjort. Om så fiktiva eller sanna texter.
Ni hittar en del av de texter jag skrivit under fliken ”Mina texter”.

Jag bloggar om allt möjligt. Om livet som student, mamma, psykisk ohälsa eller vad som, då mitt liv varit allt annat än spikrak.
Fortsätt läsa min blogg, när du ändå har tagit dig hit. Visa gärna att du finns. Du kanske också ha en blogg som jag inte vet nått om? 🙂

/ Tuureez
Uppdaterad den 26/10-18
Därför kan nedanstående kommentarer verka lustiga och inte passa in … De har helt enkelt kommenterat föregående beskrivning av Turez.

Annonser

9 thoughts on “Vem är Turez?

  1. Hej Julia.
    Det var väldigt spännande att mönstra.. Vi var 3 tjejer av 20 st och vi höll ihop och pushade på varandra när vi var där. Det första tjejerna får göra är styrketestet. Om man anses har klarat det går man vidare i processen. Man ska göra ett test vid en dator som testar ens intelligens, fystest, psykologen, syn och hörsel, hälsokontroll.. Jag tycker absolut att du ska göra det om du känner för det. Tjejer få mönstra massa gånger. Fast har bara till 24 års åldern på sig.
    Innan man mönstrar så ska man se till att man är i form, men eftersom att du tränar osv så ska det nog inte vara några problem för dig. Man måste ha en trea i styrketestet för att gå vidare.
    Hoppas du gör det, lumpen är verkligen en livserfarenhet. Än har jag inte gjort den, men jag är inte den som ger mig!

  2. Hej! Du besökte min blogg idag och jag blev så nyfiken så jag var naturligtvis tvungen att åtgergälda besöket. Oj vilken spännande person jag mötte här… Så mångsidig. Och envis… Du skulle ju kunna bli båååde polis och mediahora (ditt ord). Du utstrålar den energin tycker, SkatanPratan. Kram!

  3. Hallå igen! Du hjälpte mig en gång med att få in youtube… tror jag… på min blogg… och se´n försvann du… för mig vill säga. Nu har jag hittat dig och tänker lägga in dig i min blogroll… så att du inte kan försvinna igen. För övrigt verkar det vara jag som skrivit kommentaren här ovan… Instämmer i minga egna ord dåförtiden… Kramar!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s