I väntan på leverans! 

Efter stöket med lekmer så tänkte vi att i köpet av säng till ungarna söker vi oss till den lokala möbelaffären. Men nu har vi väntat och väntat. Hört av oss, fått andra bud. De skulle ringa för en vecka sedan och boka in när de ska komma och lämna sängen. 

Idag ringde Kristoffer och undrade hur det står till. Då säger hon att sängen är levererad. Jaha, vart har de gömt den? I förrådet eller? Hon skulle ringa å höra med lagret. Senare ringde hon upp. Då sa hon att hon trodde den hade kommit in. Men det hade den inte? Hon angav ett datum då den anlände hos dom och sa att den var levererad. Jag tror att det är fler, under kampanjen för sängen, som beställt lika. Som säkert fick den som vi skull haft och nu får vi vänta på en ny. Det är mina misstankar för nu ska vi få vänta till nästa vecka! Då har det alltså gått 3-4 veckor innan den har kommit. Liksom vänta, vänta på saker. Köpt på nätet eller stödja den lokala handeln. Jävla skit. 

Blir det inget nästa vecka. Då blåser vi av hela affären. Än har vi inte betalt nått. Någon måtta får det vara. Innan vi beställde sängen från företaget så frågade vi om leveranstiden. Det går fort. Kanske vi skulle frågat vad hon anser är en snabb leverans. 

Men den som väntar på nått gott! Alexis längtar efter att få klättra upp å sova! 

Annonser

One thought on “I väntan på leverans! 

  1. Vår yngsta dotter med nybliven sambo får vänta 12 veckor på ett soffbord! Helt snurrigt att det är så långa leveranstider… Hoppas att ni blir glatt överraskade och gärna kompenserade!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s