Leksand sommarland

Denna helg som jag sett fram emot sedan början av sommaren är snart till ända!

Vi har varit i Dalarna. Närmare bestämt Leksand. Vi kom till stugan i fredags kväll och boa in oss och mös tills det var dags att sova(vilket det blev ganska snabbt). Sedan vaknade vi upp till den fullspäckade lördagen. Vi spenderade den mesta tiden på Leksand sommarland. Vi hade med oss badkläder OM vi mot förmodan skulle vilja hoppa i plurret när temperaturen var emot oss.

Det blev inget bad. Inte ens Alexis ville bada. Hon frös ju fullt påklädd så det skippade vi. Istället åktes det karuseller, åts buffé och käkades glass.

IMG_1955.JPG

IMG_1960.JPG

IMG_1958.JPG

IMG_1950.JPG
Oss gick det ingen nöd på. Och det började regna precis när vi skulle kliva in genom dörrarna till stugan. Där hade vi tur.

Jag och Alexis for i väg till affären för att inhandla kvällsmys. Den flaska vin jag hade köpt skulle öppnas och när barnen sov skulle vi öppna den å spela lite spel. Men den hårda dagen full med aktiviteter gjorde så att vi båda somnade när vi nattade barnen. Kristoffer vaknade kl 22 å väckte mig. Han sa att det kanske är lika bra att vi sover vidare.

Vad fan hände? Vips så hade vi sovit bort några timmar. Och inte orkar man gå upp å korka upp vin osv då. Även om kvällen var ung. Så vinet togs med hem för förvaring tills livets pussel ska få tid med en vinkväll.
Det gjorde inget ändå.
Vi sov till tjugo i åtta dagen därpå(idag). Vilket betyder att båda barnen sov till den tiden också. Så Leksand sommarland sög musten ur oss alla bevisligen.

Efter att vi städat stugan å checkat ut så åkte vi till Sågmyra för att gå på outlet. Bland annat lager 157. Där satsades den största pengen och alla fick en bit av kakan. Sedan tackade vi Dalarna för helgen å styrde kosan mot Bollnäs.
Tack unionen för att ni styrde upp med en öppen dag på sommarlandet till reducerat pris(200 kr/familj. Kostar 310/vuxen annars). Hoppas på en repris!

Nu går vi in i en ny jobbvecka. Nästa helg jobbar jag så det blir till att se fram emot lediga dagar mitt i veckan. Tror den åtminstone bjuder på en ledig dag! Heja mig! Men först ska vi klura på vad som ska ätas i veckan. Isterband med tillbehör har diskuterats.
God kväll!

Annonser

One thought on “Leksand sommarland

  1. Minns precis hur det var när man skulle natta barnen! Det var snarare regel än undantag att man somnade själv. Speciellt fredagar efter en intensiv vecka. Det hände mer än en gång att man somnade före barnen…

    Kram och trevlig helg!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s