På resande fot…

… Skulle vi varit idag, onsdag. Men igår efter att vi varit med Novalie på Bvc så styrde vi kosan på svärmor i Västerbotten! Novalie hade för övrigt gått upp 460 gram vilket är rekord för att vara henne. Så mkt har hon inte gått upp sen hon var liten bebis. Förra månaden hade hon till och med gått ner 25 gram. Men på sistone har hon vräkt i sig å jag har matat å matat. Det har alltså givit resultat! Så nu är vi lite över 8,5 kilo.

Resan gick bra. Stannade tre gånger varav en av dem var för lunch i Sundsvall! Så det gjorde vi bra. Allt som allt tog resan 10 timmar. Novalie sov sammanlagt 6 h av dem. Medan hon sov brummade vi på!
Barnen var knappt störiga. Eller det var dom inte haha.

Alexis sa igår kväll att hon inte ville hem. Precis som om att vi bara skulle hälsa på över kvällen å sen hem och sova. Så kul ska vi inte har det! Vi blir kvar i nån vecka. På lördag är det en tjej i sällskapet som blir tre år. Och så lite påsk på det!! Eftersom att det kan bli för mycket av det goda så är det bra att det finns en träningscykel här! Inga påskkilon alltså!

Glad påsk om vi inte skrivs innan!

Annonser

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s