Underbara barn

Dagarna i väntans tider på övertid kändes oändliga och nu är vår minsting redan en vecka och två dagar.
döttrarAlexis har börjat våga röra vid sin lillasyster. Gärna pussa på, byta blöja och hålla i handen, lägga på filten.
Hon pysslar om och donar.
Ibland vill hon pussa lite väl hårt.

Denna veckan som Novalie har funnits med oss har flygit iväg. Vi har haft besök av bröderna Eklund som hälsade på sin nya kusin. Sedan igår var det 30-årskalas för Frida som fyllde den 28 maj. 
Kändes skönt att lämna hemmet en stund. Suttit fast i bebisbubblan här hemma annars.

Folket på kalaset skulle grilla och det visste vi om. Alla som ville grilla fick det men vi kände att vi ville bege oss hem även om grillning i det fina vädret hade varit trevligt. Vi åkte hem och köpte den planerade thaimaten och sedan efter det natta Alexis. Vid de laget borde vi ha gått å lagt oss men vi klämde in en film.

Natten har varit sisådär så jag får ta å vila nu på dagen för att orka med. Det går aldrig att lista ut hur den kommande natten blir.
Amningen flyter på bra nu så det är bara skallen och kroppen som ska vänja sig vid detta nya. Att vara uppe ett par ggr på natten för amning.
Men jag klagar inte, tvåbarnslivet är fantastiskt 😀

Annonser

5 thoughts on “Underbara barn

  1. Men åh, godingar! Samma gäller för Tore. Från början vågade han knappt titta på Ingrid, men nu så … men hålla i vill han inte göra 😉 Annat är det med bebissjuka Edvin som inte kan låta bli henne alls. Där får man nästan passa istället så han inte lyfter upp och bär runt henne 😉

    http://www.elinteg.se

  2. Man klarar mer än vad man tror. Andra barnet innebär inte alls så stor omställning som det första. Tyckte det mesta gick på rutin… Vilken fin bild på era flickor!

    Kram

  3. Åh vilken helt underbar bild på dina småtjejer. Jag förstår att Alexis kan vara lite avundsjuk … jag kommer så väl ihåg hur det var med mina ungar. Och Karin, vår äldsta, fick ju två syskon på en och samma gång eftersom ju jag fick tvillingar. Tänk vad tiden går och vad fort man glömmer … men blir härligt påmind om hur det var när man hälsar på här hos dig.
    Kram!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s