Du gamla du fria…

I måndags hade jag ett litet möte här hemma där jag fick förklarat för mig hur det är att vara hudvårdskonsult via Mary Kay. Det är något jag har funderat på enda sedan jag var på min första sådan visning för några veckor sedan. Jag skulle varit på en idag för fötter och rakning, om jag förstått det hela rätt, men det blev inställt och ändrat till annat datum.

Jag funderar starkt att åtminstone testa. Kanske är det roligare än vad jag tror. Och då tror jag redan att det är roligt. Det är framför allt bra produkter.
I så fall lutar det åt att jag börjar efter sommaren. Då jag ska bli arbetssökande.
Jag är taggad på att jobba!
Men först så ska det njutas till fullo av min lilla prinsessa som börjar bli stor.

Dessutom så tror hon att hon kan springa även om hon inte kan det. Hon har ju just lärt sig gå. Det ser så roligt ut när hon verkligen försöker få mer fart på fötterna men allt slutar i pannkaka, eller rättare sagt på rumpan eller händerna. Hon är bra på att ta emot sig. Men det fanns en tid då hon inte var det.

Idag på självaste nationaldagen var jag och tränade. Sedan borde jag ju få en tårtbit men det får jag inte. Jag hade nog tänkt investera (för det är väl en investering, åtminstone i extra kilon) i en utav de där nya smakerna på GB:s halvliterglassar. Nämligen 88:an. Det återstår att se om jag vågar ta mig ut mellan regnskurarna.

På tal om att ta sig ut. Igår var familjen ute på stan och eftersom att jag är så oerhört snäll så fick både Kristoffer och Alexis varsitt par skor av mig. Kristoffer fick främst ett par för att hans andra är så oförskämt fula, gamla och äckliga! Han kallar dom sina ”Allroundskor” som är bra i alla väder. JO TJENA! Så dom slängde jag i soporna! Mohahaha.
Alexis fick ett par söta sandaler.

Vad som ersätter spa-planerna ikväll återstår att se. Antagligen blir det kanske en film, eller något sällskapsspel om Alexis tillåter.

Annonser

3 thoughts on “Du gamla du fria…

  1. Så omtänksamt av dig med skorna 😉 Hoppas det uppskattades!

    Vad har du för jobbplander för jag förmodar att du inte ska plugga i höst igen?

    Kram

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s