Flower Power

Då var sista besöket hos barnmorskan avklarat. Eller det är i alla fall vad jag hoppas på.
Allt såg bra ut (som vanligt). Ungen var fixerad förra gången och är det fortfarande. Ont har jag men jag får stå ut.
Om jag inte fått barn innan den nittonde april så ska jag ringa min barnmorska. Komma på en snabbkontroll, boka tid för specialistvård och därefter får vi se hur barnet mår och om det blir en igångsättning. Vi hoppas ju självklart att det går igång av sig själv, vilket det oftast gör.

Jag får max gå över två veckor så senast den tjugosjätte april har plutten kommit ut! Den tjugosjätte är även min namnsdag, dagen innan är min pappas födelsedag. Men så långt över hade jag inte tänkt stå ut med att gå. Jag vill ha bebisen här nu, nu, nu.
Det verka alla andra också vilja. Dagligen är det någon som frågar om det hänt något. NIX.
Ni lär få reda på när det har skett mirakel!

Just nu är Kristoffer på affären och handlar lite smått och gott. Fredag = fredagsmys, eller? Ja. Självklart.
I onsdags fixade Kristoffer balkongen. Träplattorna är lagda och utemöblerna placerade. Vi har en elgrill och den ska göra premiär ikväll. Det blåser för mycket för att maten ska kunna avnjutas på balkongen så den äter vi inne. Men grillat är grillat. Även om elgrill inte ger den optimala grillkänslan så är det ändå grillat!

Någon som tar till vara på alla soltimmar är ju den här katten:

Var ledig idag för att vara i skolan imorgon. Ett par timmar i alla fall. Det är öppethus (som jag nämnt tidigare). Få se om jag får med mig Kristoffer. Kan han få se hur jag har det i skolan och själv skapa lite texter, om han vågar. Han lär bli tvungen till det, om jag känner mina lärare rätt! Ingen går skrivlös därifrån 😉

Som avslutning så tänkte jag dela med mig av en grej som jag känner ett sug av att äga. Och inom sinom tid kanske jag äger åtminstone en.
Det är ifrån Kosta Bodas flower power kollektion:

Bilden är tagen ifrån deras hemsida.
Färgerna jag helst vill ha är ju självklart den där rosa, orange och grön. Lite påskligt 🙂
Det är fint med färger. Vi får väl se var jag kan hitta en sådan. Annars får man väl handla över nätet. Fyra hundra kronor styck är priset. Så inte jättefarligt (känns som om att detta är en dold önskelista över morsdagpresent, födelsedagspresent eller julklapp. Eller?).

Hoppas ni inte blåser bort i helgen!

Annonser

6 thoughts on “Flower Power

 1. Åh vad tiden måste gå långsamt när ni väntar … Men ännu har du inte gått full tid väl? Var det inte den 13:e? Men hursomhelst … nu är det inte långt kvar innan Miraklet !!!

  Jättefin glastulpan … Den måste väl komma samtidigt som Miraklet från någon … kanske …

  Jag är faktiskt också spänd av förväntan efter att ha följt dig hela vägen …

  Massor av kramar!

  • Precis, det är den trettonde jag är beräknad. När som helst kan den lille(a) dyka upp. Det är verkligen spännande. Den som väntar på något gott.

   Kram

 2. Den blir bra som morsdagspresent tycker jag! Det gäller att planera 😉 Hoppas att underverket snart tittar ut. Här går man och väntar på två bloggbebisar. Kul!

 3. läser ju som du vet din blogg då och då. Tänkte bara rätta dig lite (då du brukar rätta till fel i mina sms med mera) haha,, pappa fyller år den 25 april, alltså så kan du gå så långt som till dagen efter pappas födelsedag 😉 och det heter inte att man är på affären utan att man är i affären 😀
  hoppas bebisen snart tittar ut. vore tråkigt att vänta till den 26 på att h*n kommer ut, när vi alla har väntat tillsammans med dig i nio månader 😀

  • Rätta på du, men ska man rätta så ska man kunna läsa.
   För att citera min egen blogg ”Den tjugosjätte är även min namnsdag, dagen innan är min pappas födelsedag.” Där står det att dagen innan är min pappas födelsedag. Det blir den tjugofemte. Eller? HAHA
   Och jag vet att det heter i affären men jag har alltid sagt på affären. Lika som några säger ett choklad medan andra säger en choklad.
   Särskrivning går aldrig att försvara/förklara bort. Mohaha.
   Jag vann igen 😉

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s