Spjälsäng, check. Skötbord, inte check.

Söndagen har gjort entré.
Det är ett bevis på att ytterliga en vecka har gått.
Vi har inte varit stillasittande här hemma, nej, nej.
Vi har gjort både det ena och det andra. Gävlebesök var inplanerat. Vi skulle spendera pengar. På listan hade vi spjälsäng med tillbehör ( madrass, skydd m.m ), skötbord, kläder, köksbord + stolar, toalettrullshållare, ljus m.m

Det var inte ens säkert att vi skulle få hem ett köksbord, det var bara om det skulle få plats. Eftersom att de hade slut på de skötbord vi ville ha och vi hittade ett billigt å bra bord med fyra stolar så fick vi med oss det hem. Vi fick även med oss en spjälsäng och lite tillbehör, barnkläder, toalettrullshållare, ljus och massa krimskrams. Vi får besöka IKEA en gång till eftersom att spjälsängen inte var inne. En lampa vi sett på hemsidan finns tydligen inte på Gävles IKEA. SUURT. Vi som äntligen hittat en kökslampa vi ville ha.

Efter fyra, fem timmas shopping bar de av till Brynäs. Där skulle det bjudas på mat av Frida och hennes karl. Jag och Kristoffer hade köpt Monopol så efter maten och den goda efterrätten körde vi en runda. Monopol är verkligen ett evighetsspel så vi bestämde en tid, den som var rikast då fick vara vinnaren. De spelet vi köpte hade en kortläsare, alla spelare varsitt kort med pengar på. Roligare så än med papperspengar. Kristoffer var den som hann bygga, det var så han kammade hem storvinsten på ca 26 miljoner. Frida kom tvåa, jag trea och Alexander fyra. Jag hade väl ca 12 miljoner på  mitt kort ( om det ändå vore riktiga bankomatkort ).

Vi var hemma vid kvart över elva på kvällen, det blev bums i säng.
Eller kanske inte bums. Vi hade ju en kelig liten kissekatt som ville ha uppmärksamhet innan vi fick sova. Somnade ganska snabbt. På morgonen vaknade vi av Villes ljuva stämma. Han tyckte väl att vi sovit tillräckligt den där lilla katten. Medan han varit uppe hela natten och busat ( vilket väckte mig ett par gånger ).
Idag har vi tvättid, så det blir att beta av lite smutstvätt. Ikväll står spagetti och köttfärssås på menyn och jag skulle bli oerhört glad om ni ville vara med och bidra med ett recept eller två till veckans matsedel?

GLÖM FÖR ALLT I VÄRLDEN inte bort att jag nu fått ner lite texter här på bloggen.
Ni hittar dom under rubriken Mina texter. De som är grå-tonade är de nyinlagda.
Läs och tyck till.
God eftermiddag.

3 thoughts on “Spjälsäng, check. Skötbord, inte check.

  1. Det är så mysigt med köp till bebis. Vi hade planerat att köpa restrerande saker till nästa månad. Men där fick vi säg. Var på RUL idag och fick nytt BF den är tydligen planerad till redan nu nästa månad. 25/2. Så får bli att handla denna månad istället (panik).

    Ikea har verkligen bra många saker 🙂
    Ohh Monopol minns när vi spelade det så många det gick innan vi blev klara :P. kul att dom ändrat med kort nu också låter intressant.
    Jag hoppas allt är bra med er. Ha en fin fin kväll. Ps dikten där ni skulle väja färg ha du gjort jättebra tycker jag! 🙂

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s