Text ifrån en sjukling

Blä för att vara sjuk. Så himla trist. Har haft ont i halsen ungefär hela veckan men det var i onsdags som det verkligen började kännas. Hemma ifrån skolan torsdag och idag. Börjar väl känna mig smått bättre. Har varit ute i den friska luften idag när vi skulle till Konsum å handla. Det gjorde nog mig gott. Graviditeten gör en lätt andfådd, sätt en förkylning ( eller vad man ska kalla det ) på det och jag är helt utmattad efter att ha gått ifrån bilen och upp för trapporna. PUST!
Lättare blir det nog inte sedan med en unge och barnvagn. Fast det finns ju knep.

På måndag är jag åter i skolan. Imorgon får jag kärt besök av Frida. Henne var det inte igår man träffade så det ska bli trevligt. Vi får bli bättre på att ses tycker jag. Hon skyller på min skola och jag skyller på hennes pendlande till Västerås 😉 Äsch. Det är nog bådas ansvar att se till att vi ses. Imorgon händer det, om inte vädret sätter käppar i hjulet såklart.

Vi har varit rätt dåliga på att packa denna veckan. Vi skulle ju göra det men så blev jag sjuk. Kristoffer har också haft ont i halsen men kanske inte varit så dålig som mig. Men nu ska det jävla packas 😉 Har inte tillgång till lägenheten än. Den förra ägaren ska packa ur allt nu i helgen. Vi hoppas att de blir klara med den då så att vi kan börja lassa in. För jag vill julpynta. Annars får jag inte den rätta feelingen över julen. Vill julpyssla och fixa. Vi ska ju göra egna julkort ( det här året också ). Detta året blir det annorlunda än förra, om vi får bestämma. Men vi får nog pyssla här hemma, i den gamla lägenheten. De ska ju postas senast den 16 december. Då behövs det även julfrimärken. På tal om frimärken så var det ju några idioter som rånade en affär. Stal frimärken för över 10.000 kr. Hur smart är man då? Det är ju inte direkt som om det är lätt att sälja frimärkena vidare.

Idol ikväll. Nästa vecka är det storfinal för de som bryr sig. Vi vet ju allihop att det är Jay som kommer att vinna. Trist att ha vetat det sedan hela karusellen började snurra. Kommer nog inte glo ikväll. Jag följer bara det som står i tidningarna nu för tiden, bra va? Kan bli en och annan film istället. Mycket bättre.

För dom som känner sig osäkra på vad som gäller i en rondell. ”Vadå, jag är hur säker som helst” Tänker du som ändå aldrig blinkar när du ska köra ut ur en rondell. Jag tycker alla borde kolla på det här, ALLA. Så mycket bättre det skulle bli i rondellerna då. Se och lär. Tryck här så kommer du till klippet.

Vad händer för er i helgen då? Blir det en hemmahelg? De som inte behöver, ska nog inte ge sig ut på vägarna ( Frida, ta inte åt dig. Du behöver komma hit ). Jag antar att alla mina läsare kör försiktigt, oavsett väder och vind. Ni är ju så himla kloka ( ni läser ju min blogg ).
Kristoffer står och diskar diskhögen från igår. Duktiga han. Sedan har vi diskmaskin, en stoor sådan. Skönt, skönt! Slippa ödsla tid på att diska. Bara plocka in och ur.

Jag får sluta tro att bebisen är död bara för att jag inte känner något på ett par timmar. Han/hon måste väl också få sova. Just nu så är det lite hålligång där inne. Men det är det ju inte hela tiden. Längtar till i april. Härliga vår, du är välkommen.

Annonser

8 thoughts on “Text ifrån en sjukling

 1. Skönt att du börjar må bättre!
  Ta det lugnt när du packar ;). Förstår att du/ni vill bli klara, julkänsla vill man ju ha :). Men det klarar ni säkert galant.
  När jag skulle lägga mig för att sova igår hade jag fruktansvärt ont i blygdbenet. Jag trodde ärligt att jag skulle gå sönder. hade tankar på att ringa sjukhuset för att se om det fanns nått man kunde göra åt det. Försökte med att sitta, ligga, stå inget gick. Men efter jag somnat till slut så vaknade jag med inte så mycket värk :). Ska rådfråga BM nästa gång vi har tid. För klarar inte gå med detta mer.
  I helgen händer det en del här. Julspel/konsert imon. Sen lillebror fyller år på Söndagen så blir att fira honom.
  Hoppas du krya på dig snart så du blir helt frisk.
  Kraam

  • Men kan det inte vara foglossning då? I blygbenet. Det kan ju kännas så.
   Låter inte så himla trevligt i alla fall. Så får hoppas det inte kommer tillbaks mer.
   Är dina grabbar hemma nu då?
   Mysigt med julkonsert 🙂
   Jag är nog frisk tills imorgon, känns som det. Skönt att bli av med det.
   Kram

   • Ja det är foglossning, så blir nog att få testa ett bälte. Hoppas bara att få slippa kryckor hört att många gått med det. Grabbarna kommer nästa vecka 😀 ska bli skönt att få hem dom.
    Ja verkligen tror inte jag varit på julkonsert Oo, så ska bli kul 🙂 ska åka med pappas sambo och syskonen.
    Skönt det, ja verkligen ingen höjdare alls att vara sjuk.
    Kram på dig.

 2. Jag har nog missat något här känner jag! Förmodar att ni ska flytta och har köpt en lägenhet eller… Hur som helst, ta det försiktigt och överansträng dig inte. Oroa dig inte för om du inte känner fosterrörelser hela tiden. Ett friskt foster vilar också.

  Kram

 3. Ta det lilla lugna! Det är ju mycket som händer i kroppen och lyfta tungt och så där skall du undvika … Nu kommer alla förnuftiga råd som trillande pärlor från ett söndrigt pärlband … 🙂 Men så är det OCKSÅ att vara gravid. Alla människor har hur mycket råd och tips och … som helst.

  Lillan/Lillen sover som sagt ibland hon/han också … därinne. Och inte alltid samtidigt som du.

  Krya nu på dig ordentligt!

  Kram!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s