Strumplästen?

Igår så körde jag och Kristoffer hänga gubbe på gammalt hederligt vis. Jag hade ordet strumplästen. När Kristoffer, nära en hängning, tillslut knäcker ordet så säger han att det är ju inte ett ord man använder, eller i alla fall inte han. I min värld så är det ett ord i folkmun eller vad jag ska säga. Ett ord man säger när någon går ut i just, strumplästen. Föräldrar säger ” Gå inte ut i strumplästen, sätt på dig skorna! ”. Visst? Det används ju visst. Kristoffer säger att det inte använts så i hans värld och skyllde då på mitt ursprung nere i södern.
Därför vill jag fråga er i vilken utsträckning ni har använt ordet strumplästen, om ni ens har använt eller hört talas om det över huvud taget… Kristoffer vill påstå att man istället för strumplästen säger så enkelt som ” gå inte ut i strumporna ”. Det gör man ju inte tyckte jag. Strumplästen är vad det handlar om…  Snälla stöd mig i det här haha. Skulle jag fråga min familj så skulle de säga att man säger strumplästen.

Mina läsare är ju lite utspridda i Sverige. Vad säger ni? 🙂

För övrigt är det fredag och de senaste dagarna har jag varit lite nere av någon underlig anledning. Antar att det är det här med körkortet och det känns som om att jag aldrig kommer bli klar även om det med all säkerhet är nära nu. Jag vet inte varför, jag vill ju liksom inte ge upp nu. Sedan så har jag inte hunnit träna något på några veckor nu och mår dåligt för det. Särskilt när vi, senast igår, slängde i oss varsin kebabtallrik. Det är ju verkligen jättebra för figuren. Jag ser i alla fall sommaren 2010 utan några dopp i det blå. I alla fall om det skulle vara på en smockad strand. Det blir något avskiljt i så fall. Just för att andra inte ska se om jag har dubbdäck eller sommardäck. Bikinin sitter bra och så, den är fin. Nu råkar jag fått lite komplex sedan i somras så därför blir det inget med den saken förens lite förändringar har skett…. Känns konstigt att skriva om mina komplex. Alla har väl det, i alla fall så här års. Usch. Jag får komma igång.

Gå efter någon diet eller något. Även om det inte är något särskilt för mig. Utan träning är lösningen samt bra mat… Jaja. Vi får se….
Jag har haft bra självdisciplin men nu vet jag inte vad som har hänt… Orkar inte ens tänka på det.

Nu ska jag plugga lite teori! Vilket jag lovat mig själv hela veckan typ. Bra självdisciplin.

Annonser

2 thoughts on “Strumplästen?

    • Ja, det kan man ju också säga.. Tycker det bara är konstigt att det används så lite 😉 Jag använder det alltid ( när det är relevant då förstås ).

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s