Fredagsmys, varje fredag!

Howdy mina vänner.. Inte bloggat på några dagar och det känns ganska konstigt. I onsdags var jag så trött så jag gick å la mig rätt tidigt och var helt slut i huvudet efter dagen på högskolan i Gävle så då blev det inget. Igår hade jag ingen insperation till att skriva men idag tänkte jag göra ett tryck här så att ni har något att göra innan ni ska se Let’s Dance ikväll.

Det är i alla fall inte mina planer för kvällen. Jag har helt andra. Jag ska till Frida och till Gävle. Sover över där. Det blir drinkar och pimpning sedan några öl ute någonstans. Skulle behöva köpa lite vodka så vi har till lite drinks! Mjölkdrinkar är väl det bästa påhittet. Blir nog några rosa pantrar! 🙂 Ska bli roligt. Trevligt om inget annat. Ikväll får Gävle akta sig för här kommer vi. Tyvärr står ju inte Gävlebocken året runt så vi kommer inte ha något nöje när det är dags att börja dra sig hemåt. Vet inte riktigt om man orkar ha tändstickor på sig heller ( Detta är ett rent skämt, jag skulle aldrig få för mig att bränna ner bocken, inga misstankar mot mig tack ).

I onsdags var det ju högskolan och det var mäklardagar och massa snofsiga killar, gubbar, tjejer och tanter. Måste man ha slips och kavaj i det yrket? Kan man inte visa ett hus i mjukisbyxor? Mer avslappnat men ger kanske inte samma intryck som den där röda slipsen och den marinblåa kostymen gör. Det är sant. Hoppas de inte använder lika ”stel” klädsel till vardags utan kan dra på sig ett par mjukisar när de kommer hem. Annars är det ju trist. Att komma hem å byta till mjukisar är ju the best! 😀

Igår hände det inte så mycket. Jag och Kristoffer provade onlinepizza.se och det var gött. Betalade med kortet på hemsidan och allt var klart och redo. Man kunde följa vilken tid de skulle vara här, de kom 25 minuter tidigare! Jag var ashungrig så det var ju bara bra! Här är det pizzeriaBandy som är med i onlinepizza! Gott var det! 🙂 Så det rekommenderar jag att prova för er som har möjligheten. Fredag och allt.

Tåget avgår vid ett och jag har så gott som allt klart förutom frillan men den tar jag snart.. Klockan är ju bara elva. Alla drinksaker ska med som sagt! Vore en katastrof om jag glömde dom hihi. Här ska det bli fredagsmys. På söndag är det alla hjärtans dag. För mig är det alla hjärtans dag hela helgen känns det som. Mest ikväll haha! Få så hur romantiskt man får det på söndag. Kristoffer har redan inhandlat en present…. Tänk vad alla affärer tjänar på sådana här påhittade dagar. Kan ju vara alla hjärtans dag varje dag. Varje dag borde man visa de man tycker om att man tycker om dom! Man ska inte behöva köpa saker men man vill väl kanske det till de människor man håller varmt om hjärtat! 🙂

Jag ska vara bättre på att ta kort denna gång som jag är i Gävle så att jag kan dela med mig av det imorron när jag är hemma igen! Hoppas ni får en toppen kväll, det ska i alla fall jag ha!

Fredagsmyys!

Annonser

5 thoughts on “Fredagsmys, varje fredag!

 1. Det låter verkligen som det kommer bli ett ordentligt fredagsmys men kanske så lagom mysigt om det blir för mycket av de där drinkarna … 😦 varnar en äldre tant som har varit med ett tag och veeet …

  Ha det … som Sonen säger. Ha det …

  Kramar!

 2. Jag satt igår rätt sent (för att vara mig) och läste dina sista inlägg och tycker du är så klok när du skriver om mobbing. Vi fick problem med vår dotter som blev mobbad. Skolan gjorde inte ett smack och de samtal vi blev kallade till så sas det ungefär att min dotter minsann kunde vara kantig och då skulle det vara helt förklarligt till att bli slagen och nypt så hon var blå mest varje dag.
  En dag fick min man nog och åkte upp till skolan, klev in mitt i lektionen och slog näven i katedern och sa nu är det nog, om det händer något mer så skulle han själv komma upp och ta hand om personen som gjorde dottern illa. Efter det var det helt lugnt …

  Dotterns lärare sa att det var det bästa en förälder någonsin gjort och än idag när man möter henne (väldigt sällan) men då säger hon att hon aldrig kommer att glömma vad maken gjorde.
  Sånt tror jag på, sånt förstår mobbarna, de får kickar av att mobba så man får nog ta till lite skrämseltaktik för att mota Olle i grind. Samma med alla dessa invandrade pojkar som verkar helt faderslösa fast de ofta bor med hela in familj (med faderslösa menar jag att papporna inte fostrar och tar ansvar för sina söner). Kläm åt dem och för den delen även svenskfödda barn ingen rasism här inte, kläm åt dem direkt med hårda bud så att de lär sig var gränserna går.

  Vi i vårt land har tappat gränserna därför gör kriminella och andra både barn och vuxna som de vill. Jag är för fostran av barn med lite tuffare tag och nu menar jag inte att man ska slå dem utan att man ska våga vara förälder och sätta gränser väldigt tidigt. Inte sitta hemma och tro att det är förskolan och skolan som ska stå för uppfostran. Det är varje förälders, ursäkta uttrycket; jävla skyldighet att fostra sina barn till hyggliga medborgare och i det ingår att veta vad som är rätt och fel. Gamla hederliga hälsa på andra, resa sig för gamla i bussen, öppna dörrar åt andra och bemöta andra som man själv vill bli bemött med respekt och vänlighet. Det är sånt man ska lära sina barn och så vill jag poängtera att i fostran så ska man lära barn att vara vänliga mot djur för det saknar en del invandrade barn i sin uppfostran.
  Nu ska vi åka och mysa med marsipangrisen och du har det väl romantiskt värre idag på alla hjärtans dag eller hur?
  Kram från mig som är så dålig på att kommentera hos dig.

  • Det är helt klart ett ansvar som föräldrarna har också. De ska väl lära sina barn hur man behandlar andra. Men barn gör ju inte som föräldrarna säger utan mer så som dom gör. Så kanske föräldrarna inte förgår med gott exempel. Det är bara sorgligt med pantade, vuxna, människor som försöker bli en bra förälder… Sedan kommer ansvaret till skolan, att göra något åt det. Ta tag i det, ta upp saken, prata om det. Det är förjävligt att känna klumpen i magen när man ska gå till skolan. Det är ett ställe man ska trivas i och vilja lära sig nya saker än att gå omkring och vara rädd och undra hur dagen kommer sluta. Sorgligt! Tycker fler borde göra som din make. Visa att man inte tar hur mycket som helst!! All eloge till honom 🙂

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s