Då var Gävle avklarat för denna gång :)

När Kristoffer kom hem i torsdags så kollade han på mitt spotifyproblem. Det visade sig att jag var långt ifrån ensam om samma problem. Att spotify slutade fungera. Hos mig var det mitt virusprogram som stoppade det. Den varnade för en trojansk häst. Skumt tyckte jag, plus alla i spotifys forum på deras hemsida. Var en del som hade olika knep för att lösa problemet. Med blandad framgång. Kristoffer stängde av mitt virusprogram så länge och då funkade det fin fint. I fredags så fick jag ett sms av min bror om att alla hade det så. Frida var en av dom som inte hade det så, så alla kunde ju inte ha det men säkert jättemånga. Störande till tusen i alla fall. Jag blev glad när jag slapp lägga till alla mina spellistor med favoritmusik till grooveshark!

Det är ju många låtar som man hittade på spotify och som man kanske inte helt har lagt på minnet, men nu har jag gjort det. Om det skulle hända igen. Kanske ska jag göra grooveshark till en backup 😉 Alltid bra. Spotify är en väldigt bra grej. Den som kom på spotify är nästintill ett geni. Inte ett lika geni som Tomas Edison som kom på glödlampan så som den är idag 🙂 Fast den finns ju i olika konstruktioner men det var liksom hans idé, så som den funkar nu. Det är ett geni. Vet inte om han är ett geni just för att alla använder glödlamporna och inte kan klara sig utan den, eller om det helt enkelt var en sådan bra idé…

Från en idé till en annan. I veckan så kom Kristoffer på att vi skulle åka till Gävle så klart. Sagt och gjort. Igår var vi där. På Ikea skulle vi jaga lampa men hittade verkligen ingens om fall oss i smaken så det blev annat shoppande där. Hittar ju massvis med saker som man tycker att man behöver. Vi fick på oss lite i alla fall. Sedan fortsatte rundan i alla andra affärer i Valbo köpcentrum. Vi besökte även MediaMarkt som ligger en bit ifrån. Där handlade vi motion plus till nintendo Wii + en datormus till min dator. Sjukt ovanligt att sitta med en mus å klicka när man är van vid paden. Har ju alltid haft en laptop och aldrig haft en mus bredvid. Vi handlade inte lika mycket som vi kanske hade tänkt. Vi hittade ju inte sådant som vi ville ha så vi unnade oss lite dyrare mat. Vi åt på Curch street saloon i Gävle. Där var jag på min födelsedag också.

Alltid lika roligt där. Det är minst sagt en annorlunda resturang i amerikansk stil. De har utsmyckningar i hela resturangen. Personalen är cowboys och cowgirls. Menyn är en äldre tidning i western stil. När man väntar på maten så får man en handfull nötter att knapra på. Varav skalet slänger man på golvet och ingen annanstans så det ligger nötskal i alla hörn! Maten är god och man får inte lite heller, valuta för pengarna. De har desserter också men det förstår jag inte hur man ska orka efter så mycket mat! Så är ni i Gävle ska ni absolut besöka det stället! Kolla in deras hemsida så kanske ni förstår lite av vad jag snackar om. Det är country å western som gäller.

Tog lite bilder men de har jag inte överfört till datorn än men gör det senare antagligen 🙂 Efter middagen så gick vi till filmstaden där vi skulle kolla på Avatar. Filmen är 2 timmar och 40 minuter. Kändes inte som det. Jag var insatt i filmen så mycket att jag inte hade en tanke på tiden. Jag trodde väl att jag skulle tycka om filmen men den var över mina förväntningar. Vi kollade inte på den i 3 D men jag antar att det är en cool upplevelse. Det är en välgjord film som är spännande att se på. Just bara hur dom har gjort den är en upplevelse. Så får jag chansen ser jag den gärna i 3 D också. Ännu mer upplevelse kan jag tänka mig. Du som inte har sett den borde se den i vilket fall som helst 🙂

Efter filmen var det bara att vänta på sitt tåg som skulle ta oss hem. Vi såg att vårt tåg blivit ersatt av buss så då fick vi gå dit där ersättningsbussarna brukar stå. Kallt som sjutton ute så skönt att sätta sig i den rätta bussen. Vi fick byta i kilafors till tåg, det var där som det var strul att ta sig vidare, nått brott i järnvägen ( vet inte vad som menas med det ). Vi sparade 165 Kr totalt på att åka buss då vi slapp betala. Betalade inte mellan Kilafors å Bollnäs heller för det kom ju ingen som tog betalt så 🙂 Väl hemma var man ganska trött i skallen. Vi hade ju varit uppe sedan sju och bara vandrat och vandrat. Sov till halv tio i dag ungefär.

Jag har redan gjort vad jag hade tänkt att göra denna söndag. Byta sängkläder, tvätta och duscha ( vad ganska dags att raka sig under armarna också. Kristoffer jämförde mig med en franska. Så illa var det väl ändå inte ). Nu vet jag inte vad jag ska göra mer än kolla lite bloggar å ta det lugnt. Vi måste ju prova motion plus också som vi köpte! Så det blir väl lite spelande idag också. Fint väder är det med. Får se om man orkar med en promenad, vi gick ju några mil sammanlagt igår kan jag tänka mig.

Kollade på Robinson idag då vi missade det igår. Tyckte att hel fel person vann! Det borde varit Jimmy av de två som var i final. Orättvist att gamla deltagare ska bestämma vem som vinner. Det borde avgöras i en tävling mellan dom två. Det är mer värdigt! Nu har de i alla fall fått sig en vinnare och nu är det över. Undra om de satsar på en ny säsong. Det återstår att se!

Annonser

3 thoughts on “Då var Gävle avklarat för denna gång :)

  1. Jag tror faktiskt att Robinson ska läggas ned. De har haft usla tittarsiffror denna omgång.Själv har jag inte sett det men tittade igår. Knepigt med vinnaren tyckte jag…

  2. Du har verkligen haft en heldag i Gävle … Kul eftersom du ju gillar stan. Och så bio på det med Avatar. Inte dåligt. Förstår att du var trött som bara den.

    Jag har inte heller haft problem med Spotify … men jag har läst om att vissa som har ett visst virusprogram (alltså mota-virus-i -dörrn-program) kan ha det. Hoppas det löser sig för det är intet kul att det krånglar.

    kramar!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s