Nu åker Alex tillbaks till Kalmar.

Nu är klockan halv elva och Alex sitter på bussen på väg till Sthlm för att sedan gå på en ny buss som tar honom ner till Kalmar. Det var det besöket det. Han var här i lite över en vecka skulle jag tro. Känns tomt att vara ensam hemma nu, även om det är det jag alltid är när Kristoffer jobbar. Jag har visat Alex det han behöver se 😉 Blev ingen bandymatch som vi hade velat för dom ställdes alltid in pga för kallt. Ännu kallare verkar det bli nu. minus 30 – 40 grader på sina håll i Sverige.. Vilken människa beger sig ut å skrapar bilen då?

Fast det är liksom något man måste, fy katten. Gick med Alex till sin buss i morse vid åtta, då hade jag inget underställ och det var väl – 20.. MINST. På vägen hem igen så kändes det som om att benen skulle gå av. Så när jag skulle gå till kursen igen en tid innan nio så lånade jag Kristoffer underställ, myyycket bättre! Då kunde kylan inte bita sig in i skinnet på mig. Nästa år tänker jag satsa på överdragsbyxor, det är ju verkligen värt pengarna. Läste en artikel på aftonbladet.se härom veckan där det stod att man klär överdelen av kroppen som om att man skulle till Antarktis och under delen av kroppen som om att man skulle på bikinisemester. Det där med bikinisemester var väl att överdriva, jag går inte i kjol, shorts eller i bikini-underdel. Utan i jeans ungefär. Ett underställ är nästan ett måste i dessa grader.

Håller med om att man klär sig bättre på över delen av kroppen. Det är ju inte särskilt bra. Klär man sig bra så slipper man frysa röven av sig och håller en jämn temperatur i kroppen… Sen att det sticker i ansiktet är väl något man då får stå ut med. Uscha. Idag längtar jag riktigt mycket efter lite värme, iaf över tio minus men gärna plusgrader! Gick förbi Resia som skyltar med sina solresor. Härligt värre! Tänk å ligga på stranden nu? Vilken chock att komma hem till detta klimat sedan. Det är ju en omställning bara att åka till Kalmar där det är liksom minus tre eller något. När jag åkte ner tyckte jag ju till och med att det var varmt. Sedan är det lite annorlunda luft där nere också. Är det minus tre så känns det som minus tre. Om det är minus tre här så känns det väl som minus sex eller något.

Ska ringa Alex om en kvart och se hur det går på resan. Han har en halvtimme på sig att byta buss vilket han hinner inne på Cityterminalen om de är i tid, vilket jag antar att de är.  Sen ska jag ringa en gång till vid tolv för att se så att han kommit på bussen så att han kommer vidare ifrån Stockholm. Lär ju höra av mig senare också, när han beräknas vara framme. Eller tidigare. Han hade inga pengar på mobilen så vi kan inte smsa, så därför ringer jag och kollar. Man vill ju veta så att han kommer fram och att det går bra på bytena. Hoppas på att det inte blir några förseningar pga väglaget eller olyckor på vägen.

Efter att jag ringt Alex nu vid elva så ska jag nog ta mig nått litet å äta och sedan lägga mig bredvid Ville i sängen å vila lite. Har inte sovit så bra inatt, kände mig som en zoombie då jag skulle gå upp. Men väl uppe och skvätt vatten i ansiktet och en halv kopp kaffe så är man så god som ny 😉 Men nu börjar jag sega ner lite. Börjar känna kurret i magen men det är väl inte så konstigt då jag käkade frukost vid sju.

Ska försöka lägga in lite bilder ifrån Alex vistelse här och lägga in på bloggen så att ni får se 🙂 Men det får bli ett senare projekt! Han skulle komma upp igen innan sommaren är slut iaf, det var ju positivt 😉  Jag ska väl ner till Kalmar i slutet av Mars, början av April om jag får som jag vill 🙂 Sen är det ju bröllop på Öland den tionde juli, syrran som ska ingå i äktenskap med sin sambo. Jag har aldrig gått på bröllop och ett bröllop är ju inget man vill missa. Vet bara inte vad man ska ha på sig 🙂

Nu är det dags att ta tag i matgrejen! Hööörs ( läs skrivs ).

Annonser

2 thoughts on “Nu åker Alex tillbaks till Kalmar.

  1. Rätt kläder är verkligen A och O när det är så här kallt! -7 just nu och det är vargavinter i Skåne! Överdragsbyxorna är mina favoriter numera 🙂

  2. När jag var tonåring kunde jag gå i nylonstrumpor (det var före strumbyxornas tid) och högklackat när det var tjugo grader kallt. Man trodde nästan att strumporna skulle frysa fast i skinnet. Men man ville ju vara fin … och fick då ”lida pin”.

    Nu pälsar jag på mig …

    Kramar!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s