Snart löning!

Denna veckan innebär löning för många. Eller för alla.. Som har ett jobb. Däribland min pojkvän. Denna dagen är som något heligt här hemma. Då blir det dollartecken för Kristoffers ögon och här ska de shoppas. Han har redan gjort en lista för saker han ska köpa. Och det mesta, eller allt, är ju till hemmet. Så det är ju inte direkt onödiga saker. Vi har ju tex inte inhandlat ett köksbord än, så det ska inhandlas.

Julpynt och bra å ha grejer ska köpas. Sedan ska kyl och frys fyllas. Jag drar ju givitvis min stå till stacken jag också, men det är absolut inte lika mkt som Kristoffer. Eftersom att jag inte har ett avlönat jobb än. Det ska bli roligt att köpa en klätterställning till Ville så att han får sin egna lilla grej. Han har ju sina gömställen han också. Idag innan jag skulle iväg så tänkte jag att jag skulle kela med honom. Men jag hittade honom inte.

Jag kollade på alla ställen som han brukar vara, under sängen, under en av våra soffor, i garderoben där han brukar ligga, i köket, i badrummet. ÖVERALLT som jag kunde tänka mig. Han brukar även ligga under täcket i vår säng men inte där heller. Jag bara vaaart är han. Så kollade på balkongen om vi råkat stänga honom ute. Men nee… Jag hör ju inte att han piper någonstans heller.. SÅ SLOG det mig.. Jag stängde ju Kristoffer garderob utan att titta in där.. OCH gissa vem som låg där inne å sov som om att ingenting hade hänt?

Ville the king! Så han beslöt sig för att vakna lite å sätta sig å äta. Men han ville inte äta utan sällskap så jag fick sitta bredvid honom medan han åt. Ibland så vill han det, han är ju väldigt sällskaplig av sig vår lilla bebis. Ska bli roligt å se om han kommer tycka om klätterställningen lika mycket som han gör att ligga i  vår säng å lata sig. Vi ska ha en klätterställning som har ett litet kryphål. Som jag hoppas han tycker om och inte känner sig rädd för 🙂 Vi ska väl göra vad vi kan för att han ska tycka om ställningen.

Första advent på söndag. Så det innebär lite pyssel i helgen. Kristoffer ska inte jobba denna helgen, inte nästa heller. För den 5 december ska vi på en liten utflykt. Men iaf, denna helgen som kommer så ska ju adventsjulstaken fixas. Vi har köpt en korgliknande sak som vi ska pyssla med. Lägga mossa i å fixa ljus. Så i helgen har vi en del att göra med. Nästa helg som kommer så har hyresgästföreningen fixa så att vi som bor här i området få åka till gälve, till valbo köpcenter där ikea och allt ligger.

Man skulle anmäla sig på torsdag. Betala 50 kr ( 25 kr/ person ) i avgift som man sedan kommer få tillbaks på resan. Så resan är gratis. Jag och Kristoffer tänkte liksom ” varför inte? ” Så vi ska dit. Det blir vår lilla utflykt. Så där ska det väl hittas lite fler julklappar också. Se om vi hittar något på ikea när vi är där.Trevligt kommer det iaf bli, hoppas jag 🙂

Måste ringa bovärden också. Om taklampsgrejerna som är av de äldre slaget. Ska höra om han han byta ut de så vi kan fixa taklampor. Sen så är det en lampa i köket som jag ska höra om de kan fixa. Men det kan dom nog…
Så just nu har jag en massa borden. Vad jag borde å måste göra. Men jag har inget problem med det. Iaf inte när vädret är som de är. För då kan man sitta inne å pyssla! 🙂

Nu ska jag ägna mig åt att slappa lite. Kolla på tv. Ikväll är det ju Ullared! Igen 🙂

Annonser

2 thoughts on “Snart löning!

  1. Det är jobbigt när lamporna inte stämmer med kontakterna. Hoppas vaktmästaren kan hjälpa er. Jag är usel på sådant men Husse brukar fixa det…

    IKEA är aldrig fel så här före jul. Där kan man hitta allt och lite till 🙂

    • Händig man du har! Det har då inte jag 😉 är det något sådant som ska göras så är det jag som åker på det. Men just det här vågar jag mig inte på. Så jag hoppas att de kan fixa det. Tycker man ju att dom borde.

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s