Man har haft bättre dagar…

Dagen idag började väl som vilken dag som helst. Jag vaknade, gjorde mig i ordning och stack i väg. Jag skulle ju på jobbintervju denna vackra dag ute i byn som börjar på F ( vill inte tabba mig så det blir bara ett F ). Jag var där väldigt tidigt, slog mig ner och tog några kakor oc så kaffe som de bjöd på. Väntade på min tur, fick intervjuas tidigare, var klar ganska så snabbt. Sen skulle jag då, glad i hågen gå till bussen som ligger en bit bort.

Det är då det händer, jag vet inte hur, men det händer. På vägen ut ifrån ingången, alltså där man kör in till själva området. Jag snubblar men tror att jag har kontrollen. Det var inga in närheten som såg när jag trillade. Det gjorde ont men jag tänkte inte mer på det så jag reste mig och började gå. Jag kände fortfarande att jag hade en smärta i benet men antog att den skulle gå över. Gick till bussen och satte mig vid busshållskuren, det var först när jag skulle resa mig ifrån där jag satt som benet kändes konstigt.

Själva vaden, någonstans inuti.  Nu gjorde det meer ont och jag ville nästan bara gråta. Chaffisen frågade hur det var med mig för det gjorde ont å lyfta foten så högt. Så det var knappt jag kunde gå in på bussen. Jag bet ihop och sa att det var okej. Lika var det när jag skulle gå av. Ont, ont, ont. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag ringde Kristoffer och berättade hela händelseförloppet och blev tillsagd att uppsöka en doktor.

Sagt och gjort, när jag kom ut ifrån sjukhuset så hade jag ett gipsat ben och fick gå på kryckor. Dessutom är man nu för tiden tvungen å skriva på en lapp om att man har lånat kryckor på sjukhuset. Det vet jag att jag inte behövde göra sist jag hoppade på kryckor.

Och jag säger bara det, de är tur som fan att jag har hiss i trapphuset. Aldrig att jag skulle palla ta alla de där trapporna upp.  Det skulle väl gå, men ta lång tid. Jag har gips ända upp över låren så jag kan inte böja benet. Men dom sa att allt eftersom så kommer de ta av mer och mer. Men det är ju inte förens några veckor. Så jävla roligt då!! Det är nog borta innan arbetet i F byn påbörjas. Så tills dess ska jag vara kry.

Jag säger då det. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Vad man kan göra med ett brutet ben? Jag höll dessutom på att bli påkörd av en bil med mitt nygipsade ben. Att folk inte kan ha lite överseende med skadade människor. Det är en hårt trafikerad väg och det var min tur att gå över. Men neee, kör på mig ännu mer så att jag kanske få gipsa hela kroppen.

Mer otur kan man ju inte ha, än det jag haft idag. Eller jo kanske. Men jag ställer ändå frågan; Varför jag?! Fast jag måste ändå erkänna att trisslotten (pyramiden lr varen kallas )  jag köpte å fick 5000 kr på är värt ett gipsat ben, även om jag inte kan shoppa just nu haha!

Det är bättre att ha det halt och glatt än att gå i lera och sörja
/ Marcus Tullius Cicero

Klockan är: 15.13

Annonser

One thought on “Man har haft bättre dagar…

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s