Rån i min gamla by!

Nu har man precis ätit mos, fiskpinnar och remoladsås! Mycket gott. Fast jag är lite besviken över mitt val i affären idag. Jag har en remoladsås som jag brukar köpa och den smakar precis så som jag vill ha den. Köpte en annan idag, ifrån felix för att jag tänkte att det är ju felix och de måste ju vara gott då… Och det var det ju också, bara inte riktigt den smaken jag ville ha. Den hade en eftersmak av curry. Men det gjorde väl inget. Men ibland så ska man inte välja det som verkar mer HIPPT haha.

Har packat en del idag inför flytten. Och gud så tomt det ser ut i fönstret nu när jag tagit bort alla porslinsaker osv. Och mer tomt ska det bli. Men kanske inte ikväll. Har rensat lite lådor som har stått här under det år jag bott här. Placerat om lite och det blev en hel låda över haha. Det var inte så att jag ville slänga allt innehåll i en låda. Jag bara placerade om allt eftersom att det såg ut som om att jag bara lagt ner allt utan någon struktur. Men nu har strukturen återhämtat sig och är på sin plats!

Det är också kul å titta på alla sina saker som man inte sett på ett tag hehe. Hittade 2 st spel som jag fick när jag var liten med Djungelboken och Lejonkungen. Det är typ som gameboys fast liksom bara Djungelboken och Lejonkungen på dom. Man kan gå runt och spela med dom, inget tvspel alltså. Och dom har hänt med lääänge vill jag lova. Och mer ska dom hänga med. Jag längtar tills jag har flyttat å kan packa upp allt igen och göra nästa lägenhet hemtrevlig. MER hemtrevlig än denna!

Denna lägenheten var nog bara en övergångslägenhet. Precis som vissa har övergångskillar/tjejer. Något man har tills något bättre kommer upp haha. Så är det lite i det här fallet. Och jag är så glad att jag fick den i Sätra. Det var menat att jag skulle ha den, det bara är så haha. ÖDET! Undra om jag kommer få nån snygg granne? Eller en granne som blir en granne som man går över å dricker Te hos och snacka skit om de andra grannarna hahaha.

Nä, jag är en god människa, en god granne. Jag skulle aldrig snacka skit om dom, bara säga vad jag tycker haha. Och om det är så, så kan jag säga det RIGHT IN deras ansikten. Mohaha. Men jag är inte den som är den. Dömer inte ut människor. Så om en granne alltid vill ha sina skor i trapphuset så är jag ju inte den som orkar bry mig liksom. Eller att Agda 74 går sakta i trapporna när man vill ut.

Jag tar det för va det är helt enkelt. Bara jag inte får några onda grannar, som inte ser saker så lätt som jag själv gör. För det är ju det jag slipper när jag flyttar härifrån. Eller som jag hoppas att jag slipper. Man kan ju hoppas att det finns nån granne som är en värsting och att jag inte får skyllen för något jag inte har gjort. Det är ju inte direkt olagligt att sjunga i duschen?

Men nog om det. Idag läste jag på östrans (östran är Kalmars lokaltidning) hemsida om ett rån i Torsås. Där jag bodde innan jag flyttade till Gävle alltså. Lilla, lilla skittorsås. Varför vill någon ge sig på ett sådant litet samhälle? Men där det finns pengar, finns det väl rånare. Tycker bara sånt där är så onödigt. Precis som om att polisen inte kommer få tag i förövaren. De hade tydligen redan någon inne på förhör. I en sådan liten håla har alla ögon och öron öppna och rykten går som aldrig förr! Varför inte spela på hästar istället å vinna ett par miljoner på ett mer accepterat sätt? 😉

Inte så mkt mer än handboll på tv idag. Men jag ska se Gränspoliserna England istället. Det är ganska intressant. Jag intresserar mig ju för sådant. Polisserier och polisgrejer 😉 Kan ju bero på att jag vill bli en polis själv och det är ett mål jag verkligen ska nå. Lita på mig. Jag förstår inte varför jag INTE skulle komma in på polisskolan. Jag anser att jag har värderingar som man ska ha för att bli det. Psykiskstyrka för det också och jag antar att jag har min bakgrund att tacka för det.

 Imorron bär det av till Bollnäs igen. Till min rara kärleksblomma haha. Kristoffer, here I come. Få se om man får nått stick i pälsen i helgen. På tal om päls så ska den nog bort också haha. Eller NEE nu kom jag på en grej!! Haha. Det är bara mellan mig och Kristoffer. Vi har slått vad! HAHA. Eller egentligen inte. Jag har mer sagt ”Jag ska allt visa dig!”.

Skrivs nog mer i kväll tror jag. Läste ut min bok igår föresten så ni får gärna ge mig lite boktips!!!
Later.

Annonser

One thought on “Rån i min gamla by!

Tack för att du har något att säga!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s